20.000 Fidan Geleceğe Nefes Oldu...

11 Kasım 2019 17:10 Hüyük Belediyesi 904

Hüyük Belediyesi, gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Geleceğe Nefes” sloganıyla 81 ilde gerçekleştirdiği 11 milyon fidanı toprakla buluşturma seferberliğine Hüyük'e diktiği 20 bin fidan ile destek oldu.

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde gerçekleştirilen “11 milyon fidan dikimi” etkinliği 11 Kasım Saat 11.11’de tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile başlatılan ve Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da Hüyük Belediyesi de 20 Bin fidanı toprakla buluşturarak geleceğe nefes verdi.

Hüyük'te gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerden de yoğun ilgi gördü.

• Etiketler
Hüyük Belediyesi

Hüyük Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Hüyük Belediyesi

Bahçelievler Mah. Prof. Dr. Ahmet Ayhan Cad. No:3 Hüyük / KONYA